Translate

vrijdag 25 december 2015

Bambi en Stampertje


https://www.youtube.com/watch?v=gSh1eLrxiqs
Filmpje: Bambi on Ice

++++++++++++++++++++++
 
De Disneyfilm Bambi is bij veel mensen bekend.
 
Bij mijn kinderen was die altijd erg populair al was wel het stukje dat Bambi haar mama kwijt raakte altijd even een momentje dat ik bij ze moest gaan zitten, want dat was toch altijd wel een heel verdrietig momentje....
 

De film Bambi verscheen op in 1942. De film was gebaseerd op het boek "Bambi, ein Leben im Walde", geschreven door Felix Salten (1923).

In de film is Bambi een witstaarthert, in het boek dat de basis vormt voor de film is hij een ree. Bambi wordt bij zijn geboorte uitgeroepen tot "Prins van het Bos". Wanneer hij ouder wordt, raakt Bambi bevriend met andere dieren in het bos maar zijn geluk slaat al gauw om als zijn moeder doodgeschoten wordt door jagers. Bambi leert overleven en wordt verliefd. Op een dag komen er echter jagers langs en wordt Bambi gedwongen om net zo moedig te zijn als zijn vader, de Grote Prins, en om de andere herten in veiligheid te brengen.
De belangrijkste personages in de film zijn: Bambi, Stampertje, Bloempje, Feline, de Uil, Stampertjes moeder, Bambi's moeder en Grote Prins.
 
Dit leuke filmpje kwam ik op internet tegen. Hierin kun je zien dat niet alleen in de film, maar ook in het echt Bambi en Stampertje achter elkaar aan kunnen springen.
 

https://www.facebook.com/News10/videos/vb.68751504999/10153231117110000/?type=2&theater >> Filmpje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten